Onze voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

6. Annulering door opdrachtgever

6.1. De opdrachtgever wordt aangeraden een annuleringskostenverzekering af te sluiten.
6.2. De opdrachtgever is verplicht een ongevallenverzekering af te sluiten met uitgebreide dekking (ook dekkend in alpine/ bergterrein) ten behoeve van het arrangement.
6.3. De opdrachtgever kan de overeenkomst alleen schriftelijk dan wel per digitale berichtgeving annuleren. De datum van ontvangst van de berichtgeving door organisator geldt als annuleringsdatum.
6.4. Bij annulering door de opdrachtgever is hij in ieder geval het volgende verschuldigd aan de organisator:
A. tot 90 dagen voor aanvang: de aanbetaling, zijnde minimaal 25% van de arrangementsprijs;
B. binnen 90 dagen (inclusief) voor aanvang of later: 100% van de arrangementsprijs.
Dit geldt ook indien de deelnemer zonder te annuleren niet aanwezig is bij aanvang van het arrangement.

Uitstekend
Reto
Mijn beste ski-week tot nu toe!
Ik had al van anderen begrepen dat als je eenmaal aan tourskiën hebt geproefd je niet meer anders wil. En het is waar!!! Geweldige tourski-week gehad in Silvretta met Gijs-Jan als gids. Prachtig gebied en met GJ hadden we een supergids. Hij kent het gebied op zijn duimpje en weet feilloos de mooiste beklimmingen en afdalingen te vinden. Ook schat hij de capaciteiten van de deelnemers goed in zodat we het maximale uit de week konden halen en geeft hij goede tips hoe de skitechniek verder te verbeteren. Samen met een prima organisatie van Epique, een leuke groep, en geweldig weer (een beetje geluk moet je hebben), kan ik wel zeggen dat dit mijn beste ski-week tot nu toe was (en ik ski al een behoorlijke tijd). Ik kan niet wachten tot het weer winter wordt! :-)
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1