Techniek training op de piste - All Mountain

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Kun je al skien of snowboarden maar wil je graag beter worden? Betere techniek en meer controle zodat je die moeilijkere pisten in het skigebied makkelijker afdaalt. Ga met ons mee naar de Alpen voor een gezellig, leuk en leerzaam lang weekend.


Het programma is gevarieerd en voor beginnende tot en met gevorderde skiërs en snowboarders. Voor de beginnende groepen zal er veel aandacht worden besteed aan techniek en vaardigheden op de piste. Voor de gevorderde groep zal er naar veel techniek en vaardigheden op de piste ook naast de piste worden geoefend. Dit zal een kennismaking met off-piste skiën zijn waarin techniek en veiligheid centraal staan. Perfect om eens te kijken of het wat voor je is.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Goed
Jaap Vollaard
Zeer leerzaam en uitdagend
Afgelopen weekend zijn we op wePoweder Alert geweest met 8 man (3 Belgen en 5 Nederlanders) in Solden en Hochgurgl. Dit alles onder begeleiding van berggids Boris Textor. Het was een toffe trip met een gezellige en qua niveau uitgebalanceerde groep. We hebben nog redelijke poeder kunnen vinden en prachtige afdalingen gemaakt. Ook veel geleerd over bergen, sneeuw, wind, expositie, steilheid en lawinegevaar dankzij Boris. Absoluut een aanrader. Zowel de trip als de gids!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!