Techniek training op de piste - All Mountain

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Kun je al skien of snowboarden maar wil je graag beter worden? Betere techniek en meer controle zodat je die moeilijkere pisten in het skigebied makkelijker afdaalt. Ga met ons mee naar de Alpen voor een gezellig, leuk en leerzaam lang weekend.


Het programma is gevarieerd en voor beginnende tot en met gevorderde skiërs en snowboarders. Voor de beginnende groepen zal er veel aandacht worden besteed aan techniek en vaardigheden op de piste. Voor de gevorderde groep zal er naar veel techniek en vaardigheden op de piste ook naast de piste worden geoefend. Dit zal een kennismaking met off-piste skiën zijn waarin techniek en veiligheid centraal staan. Perfect om eens te kijken of het wat voor je is.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Adriaan
sympathieke en professionele jongens
Michiel en Gijs-Jan weten waar ze mee bezig zijn. Met aandacht voor de groep en voor het individu. Voor mij was het de eerste ervaring met Epique. Zeker voor herhaling vatbaar! Zeer veel geleerd over ski techniek. Video analyses ook heel verhelderend! Ook leuk de enorme berg foto's die je krijgt toegestuurd. Zo kun je nog nagenieten van al die prachtige uitzichten, en je ziet jezelf nog eens in actie.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!