Techniek training op de piste - All Mountain

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Kun je al skien of snowboarden maar wil je graag beter worden? Betere techniek, meer controle zodat je die moeilijkere pisten in het skigebied makkelijker afdaalt. Ga met ons mee naar de Alpen voor een gezellige, leuk en leerzame lang weekend.


Het programma is gevarieerd en voor beginnende t/m gevorderde skiërs en snowboarders. Voor de beginnende groepen zal er veel aandacht worden besteed aan techniek en vaardigheden op de piste. Voor de gevorderde groep zal er naar veel techniek en vaardigheden op de piste ook naast de piste worden geoefend. Dit zal een kennismaking met off-piste skiën zijn waarin techniek en veiligheid centraal staan. Perfect om eens te kijken of het wat voor je is.

ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
November2017
Piste & techniek training Ski 08-11-17 / 12-11-17Hintertuxer Gletscher 925
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Dries Plevoets
Mooiste trip ooit!
Beste Michiel, Ik kan wel stellen dat de 'wePowder Season Kick Off' de mooiste trip was die ik ooit gemaakt heb in de bergen (en dat zijn er heel wat, want ik ski al van mijn 3e levensjaar). Ik kan dan ook heel weinig kritiek bedenken. We zijn duidelijk en steeds ruim op voorhand geïnformeerd, wat voor een beginner geruststellend is. De prijs was goed voor de onvergetelijke ervaring die ik heb mogen meemaken. Jijzelf en je medewerkers waren steeds vriendelijk en behulpzaam. Erwin is een hele grote meneer. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Het is een uitdaging om een beginnersgroep veilig off-piste te nemen. Het verschil in niveau in de beginnersgroep maakte dit er niet makkelijker op. De laatste dag waren de 'mindere goden' van de groep niet mee en hebben we wel een heel mooi tempo aangehouden. Ik heb op verschillende vlakken (techniek, veiligheid, terreinkeuze, groepsdynamiek,...) heel wat opgestoken. Zijn aanpak was doordacht, opbouwend, aangenaam met af en toe wat 'droge' humor. Je hebt me steeds 'getriggerd' wanneer het om veiligheid ging. Niet dat ik me onveilig voelde (misschien wel even bij die lange afdaling met traverse), ik zou het eerder omschrijven als 'bewust van de verschillende gevaren'. Ik heb mogen kennismaken met de verschillende aspecten van het 'freeriden' en het smaakt naar meer. Zo, verder wil ik je nog veel succes toewensen met Epique. Ik ben er zeker van dat we mekaar binnenkort nog eens treffen. Met vriendelijke groet uit het exotische België! Dries Plevoets
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!