Piste & techniek training in alle omstandigheden

Techniek training op de piste - All Mountain

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Kun je al skien of snowboarden maar wil je graag beter worden? Betere techniek en meer controle zodat je die moeilijkere pisten in het skigebied makkelijker afdaalt. Ga met ons mee naar de Alpen voor een gezellig, leuk en leerzaam lang weekend.


Het programma is gevarieerd en voor beginnende tot en met gevorderde skiërs en snowboarders. Voor de beginnende groepen zal er veel aandacht worden besteed aan techniek en vaardigheden op de piste. Voor de gevorderde groep zal er naar veel techniek en vaardigheden op de piste ook naast de piste worden geoefend. Dit zal een kennismaking met off-piste skiën zijn waarin techniek en veiligheid centraal staan. Perfect om eens te kijken of het wat voor je is.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Erik Lute
Helemaal goed!
Afgelopen week met een groep van 8 personen met Jelle Staleman doorgebracht in Sankt Anton. Ondanks de matige off-piste mogelijkheden wist Jelle hier een prachtige week van te maken. Onze skitechniek wist hij zelfs te verbeteren. Daarnaast voelde hij heel goed aan wat de behoefte van de groep was. Kortom helemaal goed! Groeten, Erik Lute
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!