Waarom in Nederland trainen?

✓ Wordt beter in de zomer. Knallen in de winter
✓ Wekelijks oefenen en herhalen
✓ Lege trainingspiste met goede sneeuw
✓ Leer nieuwe poedervrienden kennen

Waarom trainen met Epique?

✓ Les van de beste leraren van Nederland
✓ Duidelijke uitleg, voorbeelden en correcties
✓ Kleine groepen van verschillend niveau
✓ Veel doen, veel leren en succes garantie

Piste techniek training in Nederland

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Summer Sessions zijn leuk, leerzaam en perfect om technisch beter te worden als voorbereiding op het off-piste skiën. Daarnaast kun je kennis maken met het team van Epique, leer je andere leuke mensen kennen en kun informatie krijgen over de rest van ons programma.


De Piste Trainingen worden georganiseerd in Snowworld Zoetermeer en zijn ideaal als voorbereiding op de winter.

De Piste Trainingen duren twaalf weken en je kunt deelnemen hoe vaak je zelf wilt. Twaalf, acht of vier weken, één of twee avonden per week. Uiteraard is een losse sessie ook mogelijk. De trainingen zijn dinsdag en donderdag avond en duren twee uur. Op de verschillende avonden zijn er niveaus variërend van beginner t/m expert. We trainen in kleine groepen, maken veel meters, maken iedere training een video en hebben veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Succes gegarandeerd.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Pien
Voor het eerst met EPIQUE en niet voor het laatst!
Ik ben met redelijk wat verschillende organisaties de bergen in geweest in mijn leven. Maar EPIQUE staat wat mij betreft vanaf nu boven aan de lijst. Het programma (off-piste training op de gletsjer van Hintertux) was heel goed opgebouwd. Duidelijke structuur, wat ik heel prettig vond. Michiel is echt goed in wat hij doet. Zijn heldere uitleg, grote kennis en kunde, duidelijkheid, geduld, begrip en niet te vergeten humor maakten voor mij het verschil. Ik heb veel geleerd. Maar daarnaast ook het gevoel gehad dat ik echt welkom was haha! Dat doen jullie heel goed. Gijs-Jan, Michiel, Vincent en Bas, veel dank en tot de volgende keer!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!