Beter off-piste skiën en snowboarden

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Wil je beter worden in het terrein/off-piste of wil je jezelf graag voorbereiden op een opleiding of een lang winterseizoen? Dan is dit het programma dat je zoekt.


We garanderen je dat je na deze training harder, sneller, met meer controle en op een veilige zal afdalen buiten de pistes.

Tijdens de ‘Off-Piste Trainingen’ werken we aan je ski of snowboard techniek voor in het terrein/off-piste. We maken veel interessante en uitdagende afdalingen op en naast de piste. Alle facetten van het dynamisch skiën en snowboarden komen aan bod. Met behulp van tips, oefeningen en video-analyse, wordt iedereen in staat gesteld zijn of haar skills te verbeteren en te werken aan een eigen stijl. We werken met een passende opbouw en je zult merken dat iedereen in de groep vooruitgang boekt. 'Learning by doing', ‘kilometers maken’ en ‘ervaren en voelen’ is ons motto want óók wij houden niet van stil staan.

 

ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
November2018
Off-Piste Training Ski/SB 14-11-18 / 18-11-18Hintertuxer Gletscher 945
Off-Piste Training Ski/SB 21-11-18 / 25-11-18Hintertuxer Gletscher 945

Heli Skiing and other ongoing Events

These agenda events below are ongoing. Just give us a call to see when the next is.

Off-Piste Training *VOL*Zillertal - Hintertux 945
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Goed
Ed Stolk
Goede (video)analyses. Top!
Michiel is een van onze trainers bij Club Snowworld Zoetermeer. Als er iemand is die skitechniek kan beschrijven en overbrengen op anderen is hij het wel. Zijn trainingen zijn duidelijk, opbouwend, stimulerend. Goede (video)analyses. Top!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!