Buckels trainen in Nederland. Perfecte om je techniek in het terrein te verbeteren

BUCKELTRAINING in Nederland

Midden in het Gooi ligt het grootste skigebied van Nederland, de Wolfskamer in Huizen. Op een van de pisten ligt een ritmisch buckelspoor met 18 bulten. Perfect om jullie buckelvaardigheden aan te leren of te verbeteren. We werken in groepen van maximaal 8 personen zodat er genoeg aandacht is voor de groep en het individu. Met behulp 'praatje, plaatje, daadje', tips en video-analyses kan iedereen zijn eigen niveau verbeteren. We werken met een passende opbouw en je zult merken dat iedereen in de groep met steeds meer controle en plezier door de moguls knalt.

Het twee uur durende programma start om 20:00 en eindigt om 22:00. De inhoud van de training is sterk afhankelijk van het weer, de wensen en het niveau van de deelnemers. Dit wordt daarom per dag bekeken en bepaald. 

Wil je jezelf graag voorbereiden op een vervolgcursus of -opleiding of wil je gewoon sterker worden in het buckelen? Dan is dit programma echt iets voor jou!

Buckelen in Huizen

De trainingen zijn op woensdag van 20.00 t/m 22.00. Je kunt één of meerdere trainingen volgen op een datum naar wens, zolang er nog plaats is.

Week Dag Datum
32 woensdag 08-08-2018
33 woensdag 15-08-2018
34 woensdag 22-08-2018
35 woensdag 29-08-2018

Klik op de groene balk, vink de voor jouw geschikte data aan en maak de reservering compleet.

Wolfskamer: hele jaar buckels in Nederland

Skiclub Wolfskamer beschikt over meerdere pistes voor beginnende en gevorderde skiërs en snowboarders. Voor onze training maken we gebruik van piste 4. Deze piste is lekker steil en de langste outdoor 'buckelpiste' van Nederland. De twee buckel stroken hebben 18 en 9 buckels voor beginnende en gevorderde skiërs. Voor en na het trainen is er de mogelijkheid wat te eten of drinken in het clubhuis.

Iedereen met een GOEDE BASIS techniek

We gaan je beter maken in buckels skiën. Daarom skiën we alle dagen veel op, tussen en naast de piste en uiteraard door de buckels in alle vormen en maten. Om deel te nemen aan het dit programma is een goede basis techniek belangrijk. Onder een goede basis techniek verstaan we dat je gecontroleerd met lange en korte bochten een rode of zwarte piste kan afdalen. Daarnaast is enige ervaring in verspoorde sneeuw en buckels gewenst maar foutloze afdalingen verwachten we zeker niet.

De deelnemers van ons buckel programma's hebben vaak verschillende niveaus en achtergronden. Variërend van fanatieke recreanten t/m gevorderde skileraren. Voor de inhoud van het programma is dit geen probleem. Er wordt groepsgewijs lesgegeven maar individueel geanalyseerd en begeleid. Door de juiste opbouw en individuele correcties zal ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd en verbeterd worden.

Mocht je nog vragen hebben over het niveau of hoe je jezelf het beste kan voorbereiden voor een afdaling met Epique? Neem dan contact met ons op.

Borstelbaan ski's

Als je piste ski's hebt, dan raden we je aan die mee te nemen. Heb je niet alles zelf of ben je het vergeten. Geen probleem er is materiaal te huur.

Materiaal
Ski's en stokken €10,00 per training van 2 uur

Mocht je nog vragen hebben over je eigen materiaal of over de aanschaf van de juiste materialen? Neem dan contact met ons op.

Helm verplicht

Het trainen van de buckels doen we op, maar vooral naast de piste. De afdalingen naast of buiten de pistes zijn meestal gemarkeerd en gezekerd van lawines, toch is een lawineuitrusting/3 eenheid (rugzak, schep, sonde en lawinepieper) verplicht tijdens dit programma. Zo zijn we vrij om bij goede omstandigheden een mooie freeride run te maken. Bij het trainen in de buckels maken we een rugzak depot zodat er zonder rugzak getraind kan worden. 

Het dragen van een helm is verplicht. We adviseren om je rug te beschermen met een zogenaamde rugbeschermer en een persoonlijke EHBO mee te nemen. Neem tijdens trainingsdagen op de berg altijd genoeg te eten en te drinken zodat je tussen de runs door energie kan bijvullen.

Informeer bij Epique of kijk op SnowSafetyShop.com voor het aanschaffen of huren van veiligheidsmateriaal.

Kosten voor deze training

  Prijs Prijs per training
1 training €   50,00 €   50,00
2 trainingen €   95,00 €   47,50
3 trainingen € 135,00 €   45,00
4 trainingen € 170,00 €   42,50

Prijzen zijn inclusief:

  • Twee uur training per sessie;
  • Baantoegang;
  • Epique aandenken

Materiaal
Ski's en stokken:    €10,00 per training van 2 uur

Boek nu jouw training in de zomer

Klik op de groene reserveer balk, vul het formulier in en vul de gewenste datums in bij de 'opmerkingen' (het selctievenster met datums is 'out of order') Na ontvangst sturen wij jou een bevestiging per e-mail.

Dinsdag en donderdag zijn de trainingen in Snowworld Zoetermeer. Op maandag of woensdag de trainingen in Huizen. Het is mogelijk om zowel te trainen in Zoetermeer als in Huizen. Het gaat dan om twee reserveringen voor twee programma’s.

Heb je een vakantie gepland? Geen probleem! Je kunt bijvoorbeeld 3 trainingen voor en 5 trainingen na deze periode inplannen.

ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
Oktober2018
Buckels training (NL) Ski 03-10-18 / 24-10-18Skiclub Wolfskamerva 45
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Buckels training (NL) / Skiclub Wolfskamer, Nederland
wo 8 augustus 2018 – wo 29 augustus 2018
Conditie
Info
Niveau
Info
Training
Info
vanaf   € 45,-   p.p.    Boek nu!
Uitstekend
Alex
En dan denk je dat je kunt skiën......
Op een dag kies je voor de Summer Sessions van Epique en realiseer je je dat je elke donderdag in de kou staat met je skipak aan terwijl je vrienden lekker naar het strand gaan. En wat kun je nou trainen op zo'n sneeuwbaan in Zoetermeer? Nou, daar kom je snel achter! Als je denkt dat je kunt skiën dan ben je bij Epique aan het juiste adres. Zowel Roderick als Michiel geven een zeer goede groepstraining met individuele aanwijzingen en gerichte oefeningen. Eigenlijk heb je met z'n allen gewoon privéles en ben je serieus aan het skiën. Is mijn techniek nu echt verbeterd? Voor het antwoord op die vraag hoef ik alleen maar naar de video-opnames te kijken die elke week zijn gemaakt en geanalyseerd. Roderick, Michiel, dank je wel voor de training. Mijn techniek is duidelijk verbeterd en heb er wederom veel aan gehad. Tot volgend jaar.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1