BUCKELTRAINING in Nederland

Midden in het Gooi ligt het grootste skigebied van Nederland, de Wolfskamer in Huizen. Op een van de pisten ligt een ritmisch buckelspoor met 18 bulten. Perfect om jullie buckelvaardigheden aan te leren of te verbeteren. We werken in groepen van maximaal 8 personen zodat er genoeg aandacht is voor de groep en het individu. Met behulp 'praatje, plaatje, daadje', tips en video-analyses kan iedereen zijn eigen niveau verbeteren. We werken met een passende opbouw en je zult merken dat iedereen in de groep met steeds meer controle en plezier door de moguls knalt.

Het twee uur durende programma start om 20:00 en eindigt om 22:00. De inhoud van de training is sterk afhankelijk van het weer, de wensen en het niveau van de deelnemers. Dit wordt daarom per dag bekeken en bepaald. 

Wil je jezelf graag voorbereiden op een vervolgcursus of -opleiding of wil je gewoon sterker worden in het buckelen? Dan is dit programma echt iets voor jou!

Buckelen op dinsdag in Huizen

De trainingen zijn op dinsdag van 20.00 t/m 22.00. Je kunt één of meerdere trainingen volgen op een datum naar wens, zolang er nog plaats is.

Week Dag Datum
19 dinsdag 08-05-2018
20 dinsdag 15-05-2018
21 dinsdag 22-05-2018
22 dinsdag 29-05-2018


Klik op de groene balk, vink de voor jouw geschikte data aan en maak de reservering compleet.

Wolfskamer: hele jaar buckels in Nederland

Skiclub Wolfskamer beschikt over meerdere pistes voor beginnende en gevorderde skiërs en snowboarders. Voor onze training maken we gebruik van piste 4. Deze piste is lekker steil en de langste outdoor 'buckelpiste' van Nederland. De twee buckel stroken hebben 18 en 9 buckels voor beginnende en gevorderde skiërs. Voor en na het trainen is er de mogelijkheid wat te eten of drinken in het clubhuis.

Iedereen met een GOEDE BASIS techniek

We gaan je beter maken in buckels skiën. Daarom skiën we alle dagen veel op, tussen en naast de piste en uiteraard door de buckels in alle vormen en maten. Om deel te nemen aan het dit programma is een goede basis techniek belangrijk. Onder een goede basis techniek verstaan we dat je gecontroleerd met lange en korte bochten een rode of zwarte piste kan afdalen. Daarnaast is enige ervaring in verspoorde sneeuw en buckels gewenst maar foutloze afdalingen verwachten we zeker niet.

De deelnemers van ons buckel programma's hebben vaak verschillende niveaus en achtergronden. Variërend van fanatieke recreanten t/m gevorderde skileraren. Voor de inhoud van het programma is dit geen probleem. Er wordt groepsgewijs lesgegeven maar individueel geanalyseerd en begeleid. Door de juiste opbouw en individuele correcties zal ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd en verbeterd worden.

Mocht je nog vragen hebben over het niveau of hoe je jezelf het beste kan voorbereiden voor een afdaling met Epique? Neem dan contact met ons op.

Borstelbaan ski's

Als je piste ski's hebt, dan raden we je aan die mee te nemen. Heb je niet alles zelf of ben je het vergeten. Geen probleem er is materiaal te huur.

Materiaal
Ski's en stokken €10,00 per training van 2 uur

Mocht je nog vragen hebben over je eigen materiaal of over de aanschaf van de juiste materialen? Neem dan contact met ons op.

Veiligheid in de buckels

Tijdens de buckel training is het verplicht kleding met lange mouwen en handschoenen te dragen. Dit i.v.m. de harde borstelbaan.

Een helm is niet verplicht maar raden we wel aan. 

Kosten voor deze training

  Prijs Prijs per training
1 training €   50,00 €   50,00
2 trainingen €   95,00 €   47,50
3 trainingen € 135,00 €   45,00
4 trainingen € 170,00 €   42,50

Prijzen zijn inclusief:

  • Twee uur training per sessie;
  • Baantoegang;
  • Epique aandenken

Materiaal
Ski's en stokken:    €10,00 per training van 2 uur

Boek nu jouw training in de zomer

Klik op de groene reserveer balk, vul het formulier in en vul de gewenste datums in bij de 'opmerkingen' (het selctievenster met datums is 'out of order') Na ontvangst sturen wij jou een bevestiging per e-mail.

Dinsdag en donderdag zijn de trainingen in Snowworld Zoetermeer. Op maandag of woensdag de trainingen in Huizen. Het is mogelijk om zowel te trainen in Zoetermeer als in Huizen. Het gaat dan om twee reserveringen voor twee programma’s.

Heb je een vakantie gepland? Geen probleem! Je kunt bijvoorbeeld 3 trainingen voor en 5 trainingen na deze periode inplannen.

ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
Augustus2018
Buckels training (NL) Ski 08-08-18 / 29-08-18Skiclub Wolfskamerva 45
Oktober2018
Buckels training (NL) Ski 03-10-18 / 24-10-18Skiclub Wolfskamerva 45
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Buckels training (NL) / Skiclub Wolfskamer, Nederland
di 8 mei 2018 – di 29 mei 2018
vanaf   € 45,-   p.p.    Boek nu!
Uitstekend
Luc VKB
Unieke ervaring
Op vraag van onze groep heeft Gijs-Jan een skitour voorgesteld in de Silvretta vanuit de Heidelbergerhütte, een gebied en een hut waar hij duidelijk thuis is. Hij heeft voor ons de hut tot in de puntjes geregeld en alle info bezorgd (hut bereiken, materiaal huren, enz). De skitour werd dan ook een voltreffer. Gijs-Jan geeft tips op ieders niveau, hij kan die beeldend formuleren met oneliners en een spannende opbouw naar de ultieme gouden tip. Hij slaagde erin om aansluiting te vinden bij onze hechte groep en ondanks de West-Vlaamse klankenkakafonie voelde hij de dynamiek goed aan. De tourdagen werden de avond voordien uitgebreid besproken en toegelicht op de kaart. Hierbij voorziet hij een uitdagende bestemming die bij het bereiken voor euforische voldoening en extra teamspirit zorgt. Een onvergetelijke ervaring om lang van na te genieten (tattoogewijs?) en om te dromen van een volgende keer.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1