Waarom buckels trainen?

✓ Verbeter aanpassingsvermogen in het terrein
✓ Verbeter korte bochten in of buiten spoor
✓ Verbeter algehele balans en stabiliteit
✓ Wordt een goede skiërs of skiester!

Waarom trainen met Epique?

✓ Les van gepassioneerde professionals
✓ Les in het Nederlands
✓ Kleine groepen van verschillend niveau
✓ In Nederland en de Alpen, in zomer en winter

Mogulcamp; trainen in de buckelpiste

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Buckels, moguls, bulten, bumps. Hoe je ze ook noemt, wij houden ervan. In een goed ritme en op tempo een buckelpiste door skiën geeft namelijk een magisch gevoel.


Zeker als je, na een paar keer proberen, een afdaling helemaal uit kunt skiën. Of ze nu hard, ingesneeuwd of zacht zijn, terrein of pistes met daarin buckels zijn altijd uitdagend en het is leuk om daar in beter te worden.

Wij leren je van ze te houden. Wij leren je hoe buckels te skiën of, als je al redelijk goed bent, te vliegen! Techniek, tactiek en een vechters mentaliteit zijn de vaardigheden waar iedereen op zijn eigen niveau aan moet werken. Wij leggen uit, laten zien en laten je voelen. We geven aanwijzingen zodat je die hele lange zipper of dat veel te diepe spoor lekker kan doorknallen.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Goed
Ellen Dullens
Alleen maar lof!
Hi Gijs-Jan, Bas en Michiel, Afgelopen week vier dagen gereden met Bas in Tux. Alleen maar lof! Mooie locatie, goed verzorgd. De lessen waren aangepast op niveau van de groep. Duidelijke uitleg op de piste, soms even terug naar de basis, om dit vervolgens eerst op en daarna direct ook off-piste te oefenen. Het belang van een goeie (basis)techniek wordt dan direct duidelijk. Daarnaast ruim de tijd om toch lekker te genieten van de verse poeder die gevallen was...ook dat hadden jullie goed geregeld ;-). De cliniq waxen en slijpen was zeer duidelijk en ook mooi dat het lekker praktisch was, direct toepasbaar! De cliniq over de ski techniek leek eerst misschien iets minder relevant voor de boarders, maar de dag erna hebben we bepaalde besproken technieken uit de cliniq ook op het board toegepast, en dan werd eigenlijk direct duidelijk dat deze zaken ook voor snowboarders gelden. Heel erg gaaf dat jullie de trip ook voor snowboarders hebben kunnen regelen en ik zal de trip zeker aanraden bij andere mensen! Groetjes, Ellen
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!