Skitouren vanaf een boot

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Touren met ski’s of splitboard en varen door de fjorden van Noorwegen of IJsland. Fantastische uitzichten en afdalingen tot aan het strand.


Met de boot zijn we mobiel en kunnen zo de meest afgelegen plekken vanaf het water bereiken. Aan de ene kant van de berg omhoog lopen, afdalen aan de andere kant en opgepikt worden voor een lunch aan boord met vers gevangen vis.

Door de lange dagen en korte nachten zijn de temperatuur verschillen minimaal. Dit zorgt ervoor dat de sneeuw condities veel minder veranderen dan bijvoorbeeld in de Alpen. Daarnaast zorgen de lange dagen voor flexibiliteit in het programma. Alle tours starten vanaf zeeniveau en gaan tot hoogtes tussen de 900 en 1200 meter. Geen problemen om te acclimatiseren dus. De omgeving, talloze wilde dieren, het noorderlicht en mooie afdalingen zorgen voor een compleet nieuwe, bijzondere ervaring.


ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
April2018
Zeil/boot & Skitoer Ski/SB 08-04-18 / 15-04-18Hornstrandir 3.375
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Adler
top omgeving met een gids die lekker pushed
Uitgebalanceerde groep, niet teveel mensen en ruimte om aparte dingen te doen. Omgeving is superieur en verblijfplaats top. Michiel gaat ervoor, wees op je hoede!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!