Een korte hike voor een mega afdaling

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Vanuit de lift of op de kaart zie je een mooie afdaling en je denkt; “hoe kom ik daar?”. Te voet, met splitboard of lichte freeride ski's worden die plekken bereikbaar.


Op de kaart zien we een mooie tour naar de start van de afdaling en eenmaal in het juiste ritme gaat het snel. Boven snel warm aankleden, eten en drinken, genieten van het uitzicht en even kijken waar we indroppen.

Tijdens onze Hike + Ride programma's maken we korte hikes te voet of met vellen onder onze brede freeride ski’s of splitboard. In een korte tijd zijn we sneller en makkelijker op bijzondere plekken. Het plannen van de route en de tour zelf, zijn een warming up voor de afdaling. De afdaling is de beloning voor het harde werken.

ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
April2018
Skitoer en Splitboard Ski/SB 28-04-18 / 06-05-18Lyngen 1.425
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Dries Plevoets
Mooiste trip ooit!
Beste Michiel, Ik kan wel stellen dat de 'wePowder Season Kick Off' de mooiste trip was die ik ooit gemaakt heb in de bergen (en dat zijn er heel wat, want ik ski al van mijn 3e levensjaar). Ik kan dan ook heel weinig kritiek bedenken. We zijn duidelijk en steeds ruim op voorhand geïnformeerd, wat voor een beginner geruststellend is. De prijs was goed voor de onvergetelijke ervaring die ik heb mogen meemaken. Jijzelf en je medewerkers waren steeds vriendelijk en behulpzaam. Erwin is een hele grote meneer. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Het is een uitdaging om een beginnersgroep veilig off-piste te nemen. Het verschil in niveau in de beginnersgroep maakte dit er niet makkelijker op. De laatste dag waren de 'mindere goden' van de groep niet mee en hebben we wel een heel mooi tempo aangehouden. Ik heb op verschillende vlakken (techniek, veiligheid, terreinkeuze, groepsdynamiek,...) heel wat opgestoken. Zijn aanpak was doordacht, opbouwend, aangenaam met af en toe wat 'droge' humor. Je hebt me steeds 'getriggerd' wanneer het om veiligheid ging. Niet dat ik me onveilig voelde (misschien wel even bij die lange afdaling met traverse), ik zou het eerder omschrijven als 'bewust van de verschillende gevaren'. Ik heb mogen kennismaken met de verschillende aspecten van het 'freeriden' en het smaakt naar meer. Zo, verder wil ik je nog veel succes toewensen met Epique. Ik ben er zeker van dat we mekaar binnenkort nog eens treffen. Met vriendelijke groet uit het exotische België! Dries Plevoets
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!