Een korte hike voor een mega afdaling

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Vanuit de lift of op de kaart zie je een mooie afdaling en je denkt; “hoe kom ik daar?”. Te voet, met splitboard of lichte freeride ski's worden die plekken bereikbaar.


Op de kaart zien we een mooie tour naar de start van de afdaling en eenmaal in het juiste ritme gaat het snel. Boven snel warm aankleden, eten en drinken, genieten van het uitzicht en even kijken waar we indroppen.

Tijdens onze Hike + Ride programma's maken we korte hikes te voet of met vellen onder onze brede freeride ski’s of splitboard. In een korte tijd zijn we sneller en makkelijker op bijzondere plekken. Het plannen van de route en de tour zelf, zijn een warming up voor de afdaling. De afdaling is de beloning voor het harde werken.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Goed
Remke Rutgers en Paul Altena
Bedankt!
Vorig jaar november hebben we een off piste cursus gevolgd. De ervaringen van Ernst van Altena (lees zijn bericht van 14 februari) kunnen we volledig onderschrijven. Als een klein voorproefje op het nieuwe seizoen zijn we gisteren 2 uur bij SnowWorld Zoetermeer onder handen genomen tijdens een Tips + Tricks sessie. Bedankt Michiel.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!