Een toer over de mooiste Tiroler gletsjers

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Ontdek de hoogste gletschers van Tirol in Oostenrijk op je ski’s of snowboard! Op de Alpenhoofdkam in Tirol liggen een aantal gletschers-wintersportgebieden vrijwel aaneengesloten met elkaar. Het enige wat hun scheid is een enkel dal, een ‘pass’, een ‘joch’ of een bergtop.


Wij overbruggen die dalen, passen en bergtoppen op eigen kracht met toerski’s of splitboards en trekken zo van oost naar west over de Alpenhoofdkam van Tirol.

Vanaf het oosten naar het westen liggen de Stubaier gletscher, de Tiefenbachferner en Rettenbachferner (Sölden), de Pitztaler gletscher en de Kaunertaler gletscher. De eerste drie bovengenoemde gletschers doen we aan tijdens deze onvergetelijke Gletscher Safari. Naast dat we dagelijks de ‘vellen’ onder de toerski’s en het splitboard plakken om een mooi toer te maken, pakken we ook dagelijks de lift voor uitdagende freeride lijnen.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Goed
Renee
Professionele begeleiding in vakantiesfeer
Net terug van een off-piste training in Hintertux. Wat was het mooi! Prachtige afdalingen, leuke groep en duidelijke uitleg van een zeer kundige Gijs-Jan. Intensief skiën overdag en tijd voor ontspanning 's avonds. Goede combinatie. I'll be back.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!