Freeride Safari Tirol

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Altijd al eens willen weten hoe het terrein achter de laatste bergkam van Serfaus eruit ziet? Of jezelf weleens afgevraagd hoe je van Ischgl naar Sankt Anton skiet? Ontdek het zelf tijdens de Tiroler Freetour Safari!


Op toerski’s en splitboards ontdekken we de grootste freeride gebieden van Tirol en Vorarlberg. We trekken vanaf het zuiden in Tirol/Samnauner Gruppe, via Zwitserland/Silvretta gebergte, naar het uiterste noordwesten van Tirol/Arlberg, hier passeren we de grens met Vorarlberg met als eindbestemming de Lechtaler Alpen. Vele gigantische freeride-gebieden in Tirol liggen hemelsbreed op slechts enkele kilometers bij elkaar vandaan. Ze worden vaak van elkaar gescheiden door een bergrug of een enkel dal, wij gaan die dalen en bergruggen overbruggen met tourski’s en splitboards! Zes dagen lang ‘freetouren’ in zes verschillende freeride gebieden onder leiding van Nederlandse ski/snowboard of berggidsen dat is waar het om gaat tijdens de ‘Tiroler Freetour Safari.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Mark J
blijf in vorm met Summer sessions.
De Summer sessions zijn een aanrader om op de momenten in het jaar dat je niet skiet, toch in vorm te blijven, en om aan je techniek te werken, zodat je techniek nog beter wordt. Van de 12 die er geboekt kunnen worden ben ik er slechts bij 5 geweest, en toch was er een vooruitgang merkbaar. Bedankt Michiel
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!