Waarom op Safari?

✓ Bezoek 3 tot 7 gebieden in een trip
✓ Afdalen door diepe en onverspoorde sneeuw
✓ 'Easy Access' tot veel terrein d.m.v. liften
✓ Rijden van mooie lijnen in de vrije natuur

Waarom op Safari met Epique

✓ Compleet 'ontzorgd' programma
✓ Veilig onderweg met diplomeerde NL gidsen
✓ Kleine groepen van verschillende niveaus
✓ Bekend in gebieden binnen en buiten Europa

Freeride Safari door de meerdere gebieden

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Altijd al eens op eigen kracht van wintersportgebied naar wintersportgebied willen toeren? Tijdens de Safari’s trekken we dwars door een wintersport regio, van freeride gebied naar freeride gebied, op tourski’s en splitboards.


We verplaatsen ons zo veel mogelijk over de sneeuw en door de bergen met behulp van liften en ‘vellen’ en knallen zo door vele bekende freeride gebieden. We blijven nooit langer dan anderhalve dag in hetzelfde gebied, hierdoor is iedere run die we afdalen uniek! We gebruiken de liften van bekende freeride gebieden om zo veel mogelijk hoogtemeters en vette lijnen te maken.

Aan het eind van een mooie ‘lift-access freeride dag’ plakken we de vellen onder de toerski’s of het splitboard om een oversteek naar een volgend freeride gebied te maken. Na een korte klim volgt een fantastische off-piste afdaling naar het volgende gebied. De bagage wordt met een busje van Epique van hotel naar hotel gebracht. We verblijven dus in verschillende accommodaties. Zelf nemen we een dag-rugzak mee met toer en freeride uitrusting om de oversteek naar een volgend gebied veilig te kunnen volbrengen. De Safari zijn een onvergetelijke belevenis in de bergen, de sneeuw en de natuur en een combinatie van ‘lift-access freeriden’, toerskiën en splitboarden.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Roland
Top week gehad!
Dit was alweer de 4e keer dat ik met Epique op stap ben geweest en het wordt alleen maar mooier! Onder begeleiding van Boris en Gijs-Jan hebben we de Wildspitze beklommen met fantastische weersomstandigheden. Daarnaast zijn we een aantal dagen wezen free-riden op de Pitztaler gletsjer. De kennis en kunde van deze mannen zorgt voor erg een veilig gevoel op de berg. Volgend jaar zeker weer!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1