Ski-Safari - Een Safari is een combi van freeriden en touren door verschillen skigebieden

Waarom op Safari?

✓ Bezoek 3 tot 7 gebieden in een trip
✓ Afdalen door diepe en onverspoorde sneeuw
✓ 'Easy Access' tot veel terrein d.m.v. liften
✓ Rijden van mooie lijnen in de vrije natuur

Waarom op Safari met Epique

✓ Compleet 'ontzorgd' programma
✓ Veilig onderweg met diplomeerde NL gidsen
✓ Kleine groepen van verschillende niveaus
✓ Bekend in gebieden binnen en buiten Europa

Freeride Safari door de meerdere gebieden

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Altijd al eens op eigen kracht van wintersportgebied naar wintersportgebied willen toeren? Tijdens de Safari’s trekken we dwars door een wintersport regio, van freeride gebied naar freeride gebied, op tourski’s en splitboards.


We verplaatsen ons zo veel mogelijk over de sneeuw en door de bergen met behulp van liften en ‘vellen’ en knallen zo door vele bekende freeride gebieden. We blijven nooit langer dan anderhalve dag in hetzelfde gebied, hierdoor is iedere run die we afdalen uniek! We gebruiken de liften van bekende freeride gebieden om zo veel mogelijk hoogtemeters en vette lijnen te maken.

Aan het eind van een mooie ‘lift-access freeride dag’ plakken we de vellen onder de toerski’s of het splitboard om een oversteek naar een volgend freeride gebied te maken. Na een korte klim volgt een fantastische off-piste afdaling naar het volgende gebied. De bagage wordt met een busje van Epique van hotel naar hotel gebracht. We verblijven dus in verschillende accommodaties. Zelf nemen we een dag-rugzak mee met toer en freeride uitrusting om de oversteek naar een volgend gebied veilig te kunnen volbrengen. De Safari zijn een onvergetelijke belevenis in de bergen, de sneeuw en de natuur en een combinatie van ‘lift-access freeriden’, toerskiën en splitboarden.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Remco
Touren in der Silvretta in Tirol!
Na een lang weekend in januari met Gijs-Jan op stap te zijn geweest in Serfaus-Fiss-Ladis, hadden we in April het genoegen om 5 dagen met Gijs-Jan door het Silvretta-gebergte te toeren. Met 'we' doel ik op een zeer divers gezelschap, zowel persoonlijk, mentaal als conditioneel. Op basis van deze trips kan ik niets anders dan Gijs-Jan een welverdiende veer in de.... Enfin, 3 redenen waarom je als echte Berg fanaat ooit eens met Gijs-Jan op stap moet zijn geweest: 1 - Gijs-Jan weet personen zowel individueel als in groepsverband te motiveren, inspireren en stimuleren. Deze eigenschappen zorgen er voor dat hij de individu en het geheel naar een hoger niveau (letterlijk en figuurlijk) weet te geleiden. 2 - Wat niet iedereen weet, is dat Gijs-Jan genetisch en bionisch is gemanipuleerd. Hierdoor beschikt hij over een uplink naar "de cloud" met een overzicht van afdalingen met de beste condities (sneeuw- en veiligheidstechnisch gezien). Kortom, gegarandeerd de beste afdalingen! 3 - Gijs-Jan is gewoon een toffe peer, een verschrikkelijk goede en zeer ervaren gids met een onuitputtelijke voorraad energie en humor. De belangrijkste ingrediënten voor een geweldige trip!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1