Waarom op Safari?

✓ Bezoek 3 tot 7 gebieden in een trip
✓ Afdalen door diepe en onverspoorde sneeuw
✓ 'Easy Access' tot veel terrein d.m.v. liften
✓ Rijden van mooie lijnen in de vrije natuur

Waarom op Safari met Epique

✓ Compleet 'ontzorgd' programma
✓ Veilig onderweg met diplomeerde NL gidsen
✓ Kleine groepen van verschillende niveaus
✓ Bekend in gebieden binnen en buiten Europa

Freeride Safari door de meerdere gebieden

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Altijd al eens op eigen kracht van wintersportgebied naar wintersportgebied willen toeren? Tijdens de Safari’s trekken we dwars door een wintersport regio, van freeride gebied naar freeride gebied, op tourski’s en splitboards.


We verplaatsen ons zo veel mogelijk over de sneeuw en door de bergen met behulp van liften en ‘vellen’ en knallen zo door vele bekende freeride gebieden. We blijven nooit langer dan anderhalve dag in hetzelfde gebied, hierdoor is iedere run die we afdalen uniek! We gebruiken de liften van bekende freeride gebieden om zo veel mogelijk hoogtemeters en vette lijnen te maken.

Aan het eind van een mooie ‘lift-access freeride dag’ plakken we de vellen onder de toerski’s of het splitboard om een oversteek naar een volgend freeride gebied te maken. Na een korte klim volgt een fantastische off-piste afdaling naar het volgende gebied. De bagage wordt met een busje van Epique van hotel naar hotel gebracht. We verblijven dus in verschillende accommodaties. Zelf nemen we een dag-rugzak mee met toer en freeride uitrusting om de oversteek naar een volgend gebied veilig te kunnen volbrengen. De Safari zijn een onvergetelijke belevenis in de bergen, de sneeuw en de natuur en een combinatie van ‘lift-access freeriden’, toerskiën en splitboarden.

ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
Maart2018
Gletscher Safari Tirol Ski/SB 17-03-18 / 22-03-18Stubai - Sölden - Piztal 1.145
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Edmond
Enthousiaste ski cracks
Michiel en Gijs-Jan zijn enthousiaste ski cracks die altijd klaar staan om het iedereen naar hun zin te maken. Ook als de sneeuw of het weer een keer tegen valt komen ze met goede creatieve oplossingen. De tips en tricks tijdens de training sessies zijn uiterst nuttig en versterken ieders zelfvertrouwen en veiligheid. Na de fantastische heliski ervaring in de Bell Lodge ben ik zelf wat meer gaan richten op touren. Ook daar helpt de kennis en ervaring van Epique. Voor iedereen die beter wil skiën of meer plezier wil in de sneeuw is Epique aan te raden.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1