Gijs-Jan Lavèn

Gijs-Jan Lavèn (1984) is ski- en snowboardgids en zowel in de winter als in de zomer (mountainbike gids) onderweg in de bergen. Noem een willekeurig gebied of dorp in Alpen, Gijs-Jan weet er een goed hotel of leuk koffietentje. Als fanatieke duursporter loopt hij het liefst omhoog om daarna op één of twee planken naar beneden te surfen. Tijdens het touren en freeriden komen vrijheid, sport en natuur samen. Hij krijgt er een kick van om deze ervaringen met zoveel mogelijk anderen te delen.

Sinds 2003 is Gijs-Jan in de bergen te vinden en werkte als ski, snowboardleraar en gids in o.a. St. Anton am Arlberg, Obertauern en Saalbach-Hinterglemm. In 2011 rondde hij de opleiding tot staatlich diplom snowboardlehrer
 en snowboardführer af. Van het freeriden en touren kan hij geen genoeg krijgen maar hij is ook sterk in het aanleren en verbeteren van techniek en stijl. Dit komt mede door zijn ervaring als opleider van ski- en snowboardleraren bij de Snowsports Academy. Bij Epique kom je Gijs-Jan tegen bij onze training-, freeride- en tourprogramma’s en bij reizen zoals Japan en IJsland.

Lees hier de ervaringen van anderen die met Gijs-Jan op pad waren.

- Sport, Management & Ondernemen (HvA)
- Skileraar (Landes)

- Snowboardleraar (Diplom)
- Snowboardgids (Snowboardführer)
- Mountainbike Gids

Houder van de Franse Carte Professionelle d'Educateur Sportif.

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
http://epique.com 1