Stage bij Epique - Onvergetelijk Leerzaam

Over Epique

Epique organiseert unieke off-piste wintersport reizen en trainingen voor fanatieke skiërs en snowboarders. Of het nu freeride, skitouren, splitboarden of heli-skiën is, wij brengen je naar de meest bijzondere locaties ter wereld. Vakkundig, veilig en hoogst persoonlijk.

Ons doel is om mensen bij elkaar te brengen en samen onvergetelijke ervaringen in de sneeuw te beleven. We werken met een klein, hecht team en de sfeer is nuchter en informeel. Iedereen krijgt evenveel ruimte om mee te denken en ideeën voor te stellen. Als erkend leerbedrijf geeft Epique jonge professionals graag de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Daarbij hechten we veel waarde aan hun eigen 'verse' inbreng. Zo blijven wij ook in beweging.

De stage

Als stagiair bij Epique zal geen dag hetzelfde zijn. Er is continue een activiteit aanstaande of geweest en daar moet jij als deel van het team zo goed mogelijk in helpen voorbereiden en vervolg aan geven. Jouw ontwikkeling staat centraal: er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt een persoonlijke stagebegeleider. Startdatum in overleg. 

Wie we zoeken

We zoeken een gedreven en enthousiaste stagiair die kan doorpakken. Er is bij ons genoeg te doen. Wat vind je leuk en waar ligt jouw kracht? Laten we daar beginnen! Als er vanuit je opleiding een concrete opdracht ligt, mag je deze voorstellen. Er zijn meerdere rollen mogelijk, van strategie en planning tot uitrol en beheer. Het kan zowel een (afstudeer)onderzoek als een ervaringsstage zijn. Het gaat ons meer om het enthousiasme en persoonlijkheid (er moet wederzijds een goede klik zijn). Ter illustratie een aantal mogelijke profielen:

Gewenst profiel

 • HBO Sport - Marketing, Management, Bewegen
 • HBO Commerciële Economie, Communicatie en Media
 • HBO Toerisme, Recreatie en Vrijetijdsmanagement
 • HBO Bedrijfseconomie, Business & Management
 • HBO Accountancy, Finance and Control, Financial Services
 • MBO CIOS / Sport & Bewegen niveau 3 of 4
 • MBO Marketing, Communicatie, Sales niveau 3 of 4
 • MBO Media, Audio/Visuele Vormgeving niveau 3 of 4
 • MBO Bedrijfsadministratief en Secretarieel Medewerker niveau 2
 • Affiniteit met de Sport- en Recreatie branche, in het bijzonder winter- en bergsport
 • Communicatief sterk, meedenkend, zelfstandig en klantgericht

Contact

Wil je stage lopen bij Epique? Stuur dan een mailtje naar Erik de Vries met daarin:

- korte motivatie
- voorstel mogelijke opdracht
- contactgegevens

Epique - Mountain Adventures
Maliebaan 51
3581 CD Utrecht
Calibris - erkend leerbedrijf Ekabo - erkend leerbedrijf

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
TrainAway
TOP leiderschapstraining in de Alpen
Epique heeft TrainAway geholpen om een TOP leiderschapstraining te organiseren in de Alpen. Een groep van 12 veertigers ... hoog opgeleid, mannetjes. Ondernemers en corporate citizens. Met elkaar gedumpt in een basic berghut. Om onder leiding van Epique en professionele coaches van TrainAway zichzelf & elkaar tegen te komen op onvergetelijke bergkammen, uitdagende afdalingen en wonderschone vergezichten. Afgetopt met veel bier om alle emoties ruim baan te geven. Inspirerend, uitdagend en super leerzaam.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1