Stage bij Epique - Een onvergetelijke en leerzame ervaring

Stage bij Epique - Onvergetelijk Leerzaam

Over Epique

Epique organiseert unieke off-piste wintersport reizen en trainingen voor fanatieke skiërs en snowboarders. Of het nu freeride, skitouren, splitboarden of heli-skiën is, wij brengen je naar de meest bijzondere locaties ter wereld. Vakkundig, veilig en hoogst persoonlijk.

Ons doel is om mensen bij elkaar te brengen en samen onvergetelijke ervaringen in de sneeuw te beleven. We werken met een klein, hecht team en de sfeer is nuchter en informeel. Iedereen krijgt evenveel ruimte om mee te denken en ideeën voor te stellen. Als erkend leerbedrijf geeft Epique jonge professionals graag de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Daarbij hechten we veel waarde aan hun eigen 'verse' inbreng. Zo blijven wij ook in beweging.

De stage

Als stagiair bij Epique zal geen dag hetzelfde zijn. Er is continue een activiteit aanstaande of geweest en daar moet jij als deel van het team zo goed mogelijk in helpen voorbereiden en vervolg aan geven. Jouw ontwikkeling staat centraal: er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt een persoonlijke stagebegeleider. Startdatum in overleg. 

Wie we zoeken

We zoeken een gedreven en enthousiaste stagiair die kan doorpakken. Er is bij ons genoeg te doen. Wat vind je leuk en waar ligt jouw kracht? Laten we daar beginnen! Als er vanuit je opleiding een concrete opdracht ligt, mag je deze voorstellen. Er zijn meerdere rollen mogelijk, van strategie en planning tot uitrol en beheer. Het kan zowel een (afstudeer)onderzoek als een ervaringsstage zijn. Het gaat ons meer om het enthousiasme en persoonlijkheid (er moet wederzijds een goede klik zijn). Ter illustratie een aantal mogelijke profielen:

Gewenst profiel

 • HBO Sport - Marketing, Management, Bewegen
 • HBO Commerciële Economie, Communicatie en Media
 • HBO Toerisme, Recreatie en Vrijetijdsmanagement
 • HBO Bedrijfseconomie, Business & Management
 • HBO Accountancy, Finance and Control, Financial Services
 • MBO CIOS / Sport & Bewegen niveau 3 of 4
 • MBO Marketing, Communicatie, Sales niveau 3 of 4
 • MBO Media, Audio/Visuele Vormgeving niveau 3 of 4
 • MBO Bedrijfsadministratief en Secretarieel Medewerker niveau 2
 • Affiniteit met de Sport- en Recreatie branche, in het bijzonder winter- en bergsport
 • Communicatief sterk, meedenkend, zelfstandig en klantgericht

Contact

Wil je stage lopen bij Epique? Stuur dan een mailtje naar Rik Deekens met daarin:

- korte motivatie
- voorstel mogelijke opdracht
- contactgegevens

Epique - Mountain Adventures
Europalaan 500
3526 KS Utrecht
Calibris - erkend leerbedrijf Ekabo - erkend leerbedrijf

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Erik Lute
Helemaal goed!
Afgelopen week met een groep van 8 personen met Jelle Staleman doorgebracht in Sankt Anton. Ondanks de matige off-piste mogelijkheden wist Jelle hier een prachtige week van te maken. Onze skitechniek wist hij zelfs te verbeteren. Daarnaast voelde hij heel goed aan wat de behoefte van de groep was. Kortom helemaal goed! Groeten, Erik Lute
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1