Kun jij gecontroleerd off-piste afdalen?

Bij ieder programma wordt aangegeven welk niveau voor dat specifieke programma gewenst is. We gebruiken hierbij de indeling van het wePowder Freeride Paspoort™. Het freeride paspoort geeft inzicht in je capaciteiten als freerider. Het maakt je bewust van de zaken die je al wel kan, maar ook zeker van de zaken die je nog niét kan. Ga naar de site van wePowder en maak je eigen paspoort aan!

Toerist: Je skiet of boardt stabiel van rode en zwarte pistes, maar in de poeder blijft het bij een beetje spelen en proberen.

Beginner: Je skiet of boardt stabiel op alle soorten pistes (incl. Buckelpistes) en skiroutes. In niet te steil (<30 graden) en overzichtelijk terrein kun je off-piste prima uit de voeten.

Gevorderd: Je skiet of boardt stabiel in alle omstandigheden op alle soorten pistes (incl. Buckelpistes) en skiroutes. In off-piste kun je tot 45 graden rijden onder goede omstandigheden. Ook traversen, couloirs en rijden tussen bomen lukt best aardig. Met sommige sneeuwsoorten, zoals karton sneeuw (Bruchharsch) heb je nog wel moeite.

Expert: Je hebt flink wat technische bagage en voelt je thuis op steil terrein, couloirs (45 graden) en pittige wanden en in iedere sneeuwsoort.

Elite: In alle omstandigheden off-piste (zoals gletsjers, steil terrein, slecht zicht en moeilijke sneeuw, maar met uitzondering van de meest extreme skilijnen) kun je stabiel en zeer zeker rijden.

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
JW Baas
Op topniveau Off-piste/Piste training gehad
Net twee clinics van Gijs-Jan in Sölden gehad. Door uitblijven van veel Off-piste mogelijkheden ook veel op piste geweest. Fantastisch hoe hij de technieken beheerst en voor ieder op zijn niveau de vertaling kan maken. Nuttig en superleuk om toch nog nieuwe technieken beter te beheersen. Gijs-Jan is een leuke geïnteresseerde toffe vent die je er goed bij kunt hebben. Nogmaals dank en zeker tot de volgende keer!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1