Hoe is jouw conditie? Duur of kracht?

Bij ieder programma wordt aangegeven welk niveau voor dat specifieke programma gewenst is. We gebruiken hierbij de indeling van het wePowder Freeride Paspoort™. Het freeride paspoort geeft inzicht in je capaciteiten als freerider. Het maakt je bewust van de zaken die je al wel kan, maar ook zeker van de zaken die je nog niét kan. Ga naar de site van wePowder en maak je eigen paspoort aan!

Toerist: Je conditie is niet al te best. Het kost moeite om een piste in één keer af te dalen en aan het einde van de dag zijn je bovenbenen volledig op.

Beginner: Je hebt voldoende conditie om een dag op de piste goed door te komen, maar rijden buiten de piste is toch wel een ander verhaal. Je moet vaak stoppen om weer op adem te komen.

Gevorderd: Je hebt voldoende conditie om een dag in het terrein goed door te komen. Daarnaast heb je ook voldoende conditie om een hike tot 30 minuten te maken.

Expert: Je rijdt aan het einde van de dag nog net zo soepel als aan het begin van de dag. Hikes van een uur zijn voor jou geen enkel probleem.

Elite: Je hebt een ijzersterke conditie. Meerdaagse toertochten zijn geen probleem en voor een specifiek tocht hoef je niet veel bij te trainen.

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Lilian
Superrr!
Wat een geweldige ervaring! Toch maar eens de stap gewaagd en meegegaan met een freeride-trip onder leiding van Gijs-Jan. Best spannend als ervaren on piste- maar onervaren off piste-skiër… We kregen goede aanwijzingen om techniek on en off piste te verbeteren. Ik werd ook steeds weer een stapje verder gechallenged met een afdaling waarvan ik nooit had gedacht die te maken. Echt cool! Je komt op de mooiste plekken en in Gijs-Jan met zijn kennis en kunde had ik alle vertrouwen. Het was ook nog eens een heel gezellig clubje. Ik zorg wel voor wat extra conditie en beenspieren de volgende keer… Heb er nu al weer zin in!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1