Hoe is jouw conditie? Duur of kracht?

Bij ieder programma wordt aangegeven welk niveau voor dat specifieke programma gewenst is. We gebruiken hierbij de indeling van het wePowder Freeride Paspoort™. Het freeride paspoort geeft inzicht in je capaciteiten als freerider. Het maakt je bewust van de zaken die je al wel kan, maar ook zeker van de zaken die je nog niét kan. Ga naar de site van wePowder en maak je eigen paspoort aan!

Toerist: Je conditie is niet al te best. Het kost moeite om een piste in één keer af te dalen en aan het einde van de dag zijn je bovenbenen volledig op.

Beginner: Je hebt voldoende conditie om een dag op de piste goed door te komen, maar rijden buiten de piste is toch wel een ander verhaal. Je moet vaak stoppen om weer op adem te komen.

Gevorderd: Je hebt voldoende conditie om een dag in het terrein goed door te komen. Daarnaast heb je ook voldoende conditie om een hike tot 30 minuten te maken.

Expert: Je rijdt aan het einde van de dag nog net zo soepel als aan het begin van de dag. Hikes van een uur zijn voor jou geen enkel probleem.

Elite: Je hebt een ijzersterke conditie. Meerdaagse toertochten zijn geen probleem en voor een specifiek tocht hoef je niet veel bij te trainen.

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Floris
Zoals altijd een topweek met Michiel en Gijs-Jan
Het verse laagje in Stubai was perfect voor op de piste. Off-piste lag weinig basis, en dan is het broodnodig dat je mensen bij je hebt die de weg kennen. Michiel de Ruijter en Gijs-Jan Laven zijn daar de aangewezen mannen voor. Ze namen ook nog topski's mee (Dynastar Mythic) waar de hele groep op kon rijden en uiteraard de overige benodigde uitrusting. Geen benen meer over na vijf dagen en dat is een goed teken
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1