Hoe is jouw conditie? Duur of kracht?

Bij ieder programma wordt aangegeven welk niveau voor dat specifieke programma gewenst is. We gebruiken hierbij de indeling van het wePowder Freeride Paspoort™. Het freeride paspoort geeft inzicht in je capaciteiten als freerider. Het maakt je bewust van de zaken die je al wel kan, maar ook zeker van de zaken die je nog niét kan. Ga naar de site van wePowder en maak je eigen paspoort aan!

Toerist: Je conditie is niet al te best. Het kost moeite om een piste in één keer af te dalen en aan het einde van de dag zijn je bovenbenen volledig op.

Beginner: Je hebt voldoende conditie om een dag op de piste goed door te komen, maar rijden buiten de piste is toch wel een ander verhaal. Je moet vaak stoppen om weer op adem te komen.

Gevorderd: Je hebt voldoende conditie om een dag in het terrein goed door te komen. Daarnaast heb je ook voldoende conditie om een hike tot 30 minuten te maken.

Expert: Je rijdt aan het einde van de dag nog net zo soepel als aan het begin van de dag. Hikes van een uur zijn voor jou geen enkel probleem.

Elite: Je hebt een ijzersterke conditie. Meerdaagse toertochten zijn geen probleem en voor een specifiek tocht hoef je niet veel bij te trainen.

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Crayno
Zoekt en gij zult vinden
Het was niet makkelijk voor de gidsen om wat verse sneeuw te vinden maar toch wisten ze het iedere keer te flikken. Volgend jaar maar eens proberen wanneer er echt sneeuw is ;) Extra complimentje voor de super accomodatie bij Alke
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1