Welk niveau is nodig om off-piste te gaan?

Een dag op pad met een leraar of gids vraagt meer energie en concentratievermogen dan een dag zelf skiën of snowboarden. We dagen je uit en laten niet alleen het lichaam maar ook de geest hard werken. Grenzen zijn persoonlijk en daarom is het belangrijk dat jij je grenzen kent en aan ons kenbaar maakt. Zo kunnen wij de beste route voor jou uitzoeken.

Bij ieder programma wordt aangegeven welk niveau voor dat specifieke programma gewenst is. We gebruiken hierbij de indeling van het wePowder Freeride Paspoort™. Het freeride paspoort geeft inzicht in je capaciteiten als freerider. Het maakt je bewust van de zaken die je al wel kan, maar ook zeker van de zaken die je nog niét kan. Ga naar de site van wePowder en maak je eigen paspoort aan!

Mocht je nog vragen hebben over het niveau of hoe je jezelf het beste kan voorbereiden voor een afdaling met Epique? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Mark Arends
Weer super leerzaam en leuk!
Het waren weer leuke en leerzame clinic's tijdens het NK Freeride! Ook al was Gijs-Jan voor het eerst in het gebied, toch wist hij elke keer leuke routes te vinden. Bedankt en zeker tot ziens!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1