Veiligheid - Tijdens de programma’s staat veiligheid altijd voorop

Veilig en comfortabel off-piste

Voor jouw en onze veiligheid gebruiken we tijdens onze activiteiten veiligheids-materialen zoals lawinepiepers en (ballon) rugzakken met daarin minimaal een schep en een sonde. Met deze uitrusting ben je goed voorbereid en in staat om, in het geval van een lawine ongeval, hulp te verlenen. Het oefenen met deze materialen is een standaard onderdeel van het programma. Hier zal, afhankelijk van het niveau van de groep en individu, aandacht aan worden besteed.

Epique heeft een groot aantal complete rugzakken met een schep, een sonde en een lawine pieper. Aan het gebruik hiervan zijn kosten verbonden. Indien je hier gebruik van wil maken zorg er dan voor dat je deze tijdig reserveert.

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Tom
Toeren en zeilen in IJsland: Unieke ervaring in ongerepte natuur zonder iemand tegen te komen.
Een prachtige en unieke totaal ervaring in IJsland. Varend door totaal verlaten fjorden. Mooie lijnen en couloirs spotten vanaf de Aurora. Ondanks beperkte toerervaring onder de bezielende en kordate leiding van Michiel was het toeren heel goed te doen. Vertrek vanaf zeeniveau helpt hier absoluut bij. Zeer gevarieerde afdalingen met veel uitdaging. Ondanks de afwezigheid van verse poeder deze week fantastisch kunnen skiën. De gezelligheid aan boord, de heerlijke en zeer gevarieerde groep mensen, kookkunsten en lokale kennis van kapitein Siggi (en lokale gids Haukur) completeren het plaatje. Aarsel dus niet als je op zoek bent naar een prachtig uitdagend avontuur!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1