Veilig en comfortabel off-piste

Voor jouw en onze veiligheid gebruiken we tijdens onze activiteiten veiligheids-materialen zoals lawinepiepers en (ballon) rugzakken met daarin minimaal een schep en een sonde. Met deze uitrusting ben je goed voorbereid en in staat om, in het geval van een lawine ongeval, hulp te verlenen. Het oefenen met deze materialen is een standaard onderdeel van het programma. Hier zal, afhankelijk van het niveau van de groep en individu, aandacht aan worden besteed.

Epique heeft een groot aantal complete rugzakken met een schep, een sonde en een lawine pieper. Aan het gebruik hiervan zijn kosten verbonden. Indien je hier gebruik van wil maken zorg er dan voor dat je deze tijdig reserveert.

Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Goed
Jaap Vollaard
Zeer leerzaam en uitdagend
Afgelopen weekend zijn we op wePoweder Alert geweest met 8 man (3 Belgen en 5 Nederlanders) in Solden en Hochgurgl. Dit alles onder begeleiding van berggids Boris Textor. Het was een toffe trip met een gezellige en qua niveau uitgebalanceerde groep. We hebben nog redelijke poeder kunnen vinden en prachtige afdalingen gemaakt. Ook veel geleerd over bergen, sneeuw, wind, expositie, steilheid en lawinegevaar dankzij Boris. Absoluut een aanrader. Zowel de trip als de gids!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1