Heli-ski en board in de fjorden van IJsland

Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Heli-skiën of boarden in de Troll Peninsula in het Noorden van IJsland. Het ongerepte terrein heeft een oppervlakte ter grote van de provincies Utrecht en Zuid-Holland samen.


Het adembenemende landschap is gevarieerd en geschikt voor alle niveaus. Grote open wanden en gletsjers, steile couloirs, afdalen tot zee niveau en skiën of boarden in het noorderlicht maken IJsland heel bijzonder.

Epique is agent voor Arctic Heliskiing, een professionele heli-operator in IJsland met als basis een mooie lodge in de Skíðadalur vallei. De lodge, vroeger een schapenschuur, stamt nog uit de tijd van de Vikingen en is nu omgetoverd tot een verblijf met alle luxe voor dit Pool avontuur.

Graag adviseren we je in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
ron planken
portes du soleil.....altijd pow te vinden.....
Als je met de juiste gidsen op stap bent. Epique heeft wel een goed arsenaal om uit te putten. Bas Elhorst en Chris Salentiing regelen dat wel. Top was ook de flexibiliteit.....je kon in overleg makkelijk wisselen tussen de techniekgroep en de "race"groep. Het hotel waar we zaten ....de beste keuken rondom PDS. Bedankt begeleiding, hotelcrew en mededeelnemers.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!