Georgië - Verken met de Heli het Kaukasus gebergte

Heli-skiën en boarden in Georgië

Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Heli-skiën of boarden in Gudauri in Georgië. Deze unieke locatie met ruig gebergte en een onaangetast landschap zal je direct betoveren.


Gudauri is een resort in het zuidelijke gedeelte van de Grote Kaukasus in Georgië en ligt op 2.196 meter hoogte. Vanuit Gudauri heb je met de helikopter onbeperkte toegang tot de lokale bergen en kunnen skiërs en boarders genieten van de meest sublieme runs in Europa met afdalingen tussen de 1.500 en 4.200 meter boven de zeespiegel.

Epique is een partner van Heliksir, een professionele heli-operator in Georgië met als basis Gudauri. Met moderne Europese helikopters, gecertificeerde gidsen en een gebied ter grootte van de provincie Utrecht, organiseren en faciliteren zij heli-skiën en boarden op het hoogste niveau. Daal af van de mooiste toppen van het Grote Kaukasus gebergte en maak kennis met de gastvrijheid en cultuur van Georgië.

Graag adviseren we je in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.


 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Annette
Sublieme poeder ervaring dankzij super kundig team
Samen met een groep vrienden een week lang de mooiste plekken in de bergen achter Isschgl bezocht. Eerst 2 dagen off piste poeder genoten, daarna 4 dagen getourskied. Een intense ervaring, zowel wat betreft de inspanning als de geweldige uitzichten en sporen die we getrokken hebben. Volgend jaar zeker weer!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!