Heli-skiën en boarden in de Andes

Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Heli-skiën en boarden in de Andes op de beste locatie in Zuid-Amerika. De Puma lodge dient als basis voor dit Chileense poeder avontuur.


Het word omringt door drie ongerepte gebieden met toppen van meer dan 5000 meter, indrukwekkende rivieren en enorm lange gletsjers tot wel 13 kilometer. Sommige met een hoogte verschil van 2300 hoogte meters. Hier valt en ligt de meeste sneeuw van de gehele Andes. Kurk droog en te wachten op jou en je vrienden.

Epique is agent voor Chilean Heliski, de heli-ski pionier van de Andes. Als enige operator in een enorm gebied bieden zij een unieke ervaring en kennismaking met Chileense poeder. Zij werken alleen met de hoogste gecertificeerde gidsen en houden zich aan de internationaal geldende veiligheidsvoorschriften. Door hun manier van werken onderscheiden zij zich als de leidende heli operator op het Zuidelijk halfrond.

Graag adviseren we je in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.


 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Rudi Kleinhuis
Time of my life !
Net een onvergetelijke driedaagse met Gijs-Jan in drie verschillende berggebieden van zonnig Karinthië afgesloten. Fantastische uitdagingen en de grenzen (weer) verder opgerekt met respect voor veiligheid. Gijs-Jan is naast professioneel skigids vooral ook een plezierige huisgenoot en fijn gezelschap aan de dis. Ik verheug me nu al op versie 2.0
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!