Heli-skiën en boarden in de Andes

Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Heli-skiën en boarden in de Andes op de beste locatie in Zuid-Amerika. De Puma lodge dient als basis voor dit Chileense poeder avontuur.


Het word omringt door drie ongerepte gebieden met toppen van meer dan 5000 meter, indrukwekkende rivieren en enorm lange gletsjers tot wel 13 kilometer. Sommige met een hoogte verschil van 2300 hoogte meters. Hier valt en ligt de meeste sneeuw van de gehele Andes. Kurk droog en te wachten op jou en je vrienden.

Epique is agent voor Chilean Heliski, de heli-ski pionier van de Andes. Als enige operator in een enorm gebied bieden zij een unieke ervaring en kennismaking met Chileense poeder. Zij werken alleen met de hoogste gecertificeerde gidsen en houden zich aan de internationaal geldende veiligheidsvoorschriften. Door hun manier van werken onderscheiden zij zich als de leidende heli operator op het Zuidelijk halfrond.

Graag adviseren we je in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.


 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Herald
Opnieuw topdagen gehad in Stubai met Michiel in Gijs-Jan
Voor de 4e achtervolgende keer hebben we in november een leuk en leerzame off-piste training gehad. De heren doen hun werk perfect. Goede organisatie, ze maken je het makkelijk door materiaal mee te nemen, zelfs ski's deze keer (en hele fijne bovendien). De heren zijn niet alleen zeer vakkundig, maar ook nog eens aangenaam gezelschap! ;-) Zeer aan te raden.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!