Heli-skiën en boarden in de Andes

Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Heli-skiën en boarden in de Andes op de beste locatie in Zuid-Amerika. De Puma lodge dient als basis voor dit Chileense poeder avontuur.


Het word omringt door drie ongerepte gebieden met toppen van meer dan 5000 meter, indrukwekkende rivieren en enorm lange gletsjers tot wel 13 kilometer. Sommige met een hoogte verschil van 2300 hoogte meters. Hier valt en ligt de meeste sneeuw van de gehele Andes. Kurk droog en te wachten op jou en je vrienden.

Epique is agent voor Chilean Heliski, de heli-ski pionier van de Andes. Als enige operator in een enorm gebied bieden zij een unieke ervaring en kennismaking met Chileense poeder. Zij werken alleen met de hoogste gecertificeerde gidsen en houden zich aan de internationaal geldende veiligheidsvoorschriften. Door hun manier van werken onderscheiden zij zich als de leidende heli operator op het Zuidelijk halfrond.

Graag adviseren we je in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.


 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Pien
Voor het eerst met EPIQUE en niet voor het laatst!
Ik ben met redelijk wat verschillende organisaties de bergen in geweest in mijn leven. Maar EPIQUE staat wat mij betreft vanaf nu boven aan de lijst. Het programma (off-piste training op de gletsjer van Hintertux) was heel goed opgebouwd. Duidelijke structuur, wat ik heel prettig vond. Michiel is echt goed in wat hij doet. Zijn heldere uitleg, grote kennis en kunde, duidelijkheid, geduld, begrip en niet te vergeten humor maakten voor mij het verschil. Ik heb veel geleerd. Maar daarnaast ook het gevoel gehad dat ik echt welkom was haha! Dat doen jullie heel goed. Gijs-Jan, Michiel, Vincent en Bas, veel dank en tot de volgende keer!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!