Canada - Heli-skiën in de mooiste gebieden van Noord-Canada

Heli-skiën en boarden in Canada B.C.

Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Heli-skiën en boarden in het noorden van B.C., Canada bij Last Frontier Heliskiing. Nergens in de wereld kan een ander gebied tippen aan de enorme omvang, de hoeveelheid bereikbare afdalingen en meters sneeuw die hier jaarlijks vallen.


Met de lodges; Ripley Creek Inn en de Bell 2 Lodge biedt Last Frontier Heliskiing luxe in combinatie met Canadese gastvrijheid. De groepsgrootte van slechts 4 tot 5 personen is optimaal. Op deze manier krijg je niet alleen de kans om altijd verse sporen te trekken, maar ook om op je eigen tempo af te dalen. We zijn hierdoor ook in staat de groepen goed naar niveau en interesse in te delen.

Epique is agent voor Last Frontier Heliskiing, een pionier van het heli-skiën sinds 1996. Als enige operator in een enorm gebied bieden zij een unieke ervaring en kennismaking met Canadese ‘Champagne’ poeder. Zij werken alleen met de hoogst gecertificeerde gidsen. De gidsen maken een groot deel uit van de ervaring. Je bent de hele dag met hen op pad en treft ze ’s avonds tijdens het eten of in de bar. De bergen zijn een uitdagende omgeving. Hun eerste opdracht is jouw veiligheid. Zij kennen het gebied als hun broekzak en werken uiteraard volgens alle internationaal geldende veiligheidsvoorschriften.

Graag adviseren we je in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.


 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Chris
Goed begin van het seizoen
Leuke Season opening trip in Espace killy gehad. Goede sfeer, enthousiast gidsen team. Op naar de volgende trip.
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!