Heli-skiën en boarden in Valdez, Alaska

Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Heli-skiën en boarden in Valdez, Alaska bij H2O Guides. Dit familie bedrijf werkt het hele jaar aan het verfijnen van hun operatie en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.


Mede hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun specialiteit, heli-skiën en boarden. Iedereen bij H2O Guides is er om jou een avontuurlijke maar comfortabele ervaring te bezorgen in een van de grootste heli gebieden ter wereld.

Als gast van H2O heb je toegang tot al het terrein wat Valdez en de omringende bergen te bieden hebben. Geen enkele andere operator in Alaska heeft toegang tot een gebied wat zo groot is als de helft van Nederland.  Met negen verschillende sectoren is er een gevarieerd aanbod van terrein met bijpassende uitzichten.  Van indrukwekkende gletsjers tot het uitzicht over de adembenemende kustlijn van Alaska.

Epique is agent voor H2O Guides, actief sinds 1991 de pionier van Alaska en beschikt daardoor toegang tot het beste, meest uitdagende en grootste terrein. Eigenaar Dean Cunnings is ex-wereldkampioen extreme skiën en grondlegger van het heli-skiën in Alaska.

Graag adviseren we je in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.


 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Pieter
Ik kom zeker terug !
Bedank Gijs-Jan en Vincent ! Super training gehad afgelopen week in Hintertux. Aan de hand van kleine oefeningen stap voor stap werken aan een betere techniek. Voor mezelf al na 2 dagen een verbetering van 200% ! Veel leren, veel kilometers maken. En met een goed oog voor motivatie en veiligheid. Op tijd en stond lekker pauzeren in het restaurant met een gezellige babbel en het delen van kennis. Mij mag je zeker terug verwachten !
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!