Veel gestelde vragen met de antwoorden

1. Waar zijn de prijzen van Epique op gebaseerd?

De kosten voor onze programma zijn opgebouwd uit o.a. leraar/gids, verblijf, lift, en reiskosten. Deze tarieven voor leraren en gidsen komen overeen met een gemiddelde van de tarieven van 10 grote ski- en bergscholen in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.

2. Een privé leraar of gids in de lokale skischool kost net zoveel. Waarom zal ik met Epique op pad gaan?

Je vergelijkt appels met peren. Bij een lokale skischool is alleen de prijs hetzelfde. Er is een kans dat de privé leraar van de lokale skischool een beginnende leraar of een lokale opa is. Epique garandeert kwaliteit door te werken met de hoogst opgeleide leraren en gidsen. Fitte gasten met passie en zin om te knallen.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Goed
Erik Hintzen
Zorg dat je conditie in orde is!
Met Skischool Assen een hele gave 'off piste' cursus gedaan in Hintertux nov 2013. Gehele dag meer dan voldoende instructie en anderzijds ook meters maken on en off-piste. Duidelijke structuur in het programma en in de avond nog een persoonlijke instructie middels video die overdag gemaakt is. Michiel en Gijs-Jan, het was helemaal top. Voor geïnteresseerden: Zorg dat je conditie in orde is, dan wordt die ook maximaal benut! Ik mag dit iedereen zeer positief aanbevelen. De sportieve groeten van Erik
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1