Hiken, toeren en splitten in de backcountry

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Wil je dieper de ‘backcountry’ in en afdalingen maken waar verder niemand komt? Dan is het Freetour programma echt iets voor jou.


We gebruik de liften om zo hoog mogelijk en snel aan de goede kant van het gebied te komen. Met korte hikes, zogenaamde ‘bootpacks’ of een korte tour met tourski’s of splitboard krijgen we toegang tot onverspoorde hellingen of uitdagende couloirs. Na een fantastisch afdaling glijden we terug naar de lift of maken we een kleine tour met de vellen of sneeuwschoenen terug naar de bewoonde wereld.

Het Freetour programma is bedoeld voor de freeriders die al enige ervaring hebben en graag is wat meer fysieke uitdaging willen. Omdat we niet alleen afdalen maar ook klimmen is naast je ski/snowboard niveau ook een goede fysieke conditie erg belangrijk. Je kunt dit thuis goed trainen zodat je fit aan de start verschijnt. Zo kun je na een klim optimaal genieten van een wel verdiende afdaling.

ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
Februari2018
Freetour (Hike 2 Ride) Ski/SB 02-02-18 / 10-02-18Teheran, Iran 1.875
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Bob
Toerskieën in IJsland: moet je gedaan hebben!
Michiel, Gijs-Jan, top gidsen! Goed voorbereid en toch avontuurlijk. Wat hieronder is beschreven is zoals het was en wordt!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!