Hiken, toeren en splitten in de backcountry

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Wil je dieper de ‘backcountry’ in en afdalingen maken waar verder niemand komt? Dan is het Freetour programma echt iets voor jou.


We gebruik de liften om zo hoog mogelijk en snel aan de goede kant van het gebied te komen. Met korte hikes, zogenaamde ‘bootpacks’ of een korte tour met tourski’s of splitboard krijgen we toegang tot onverspoorde hellingen of uitdagende couloirs. Na een fantastisch afdaling glijden we terug naar de lift of maken we een kleine tour met de vellen of sneeuwschoenen terug naar de bewoonde wereld.

Het Freetour programma is bedoeld voor de freeriders die al enige ervaring hebben en graag is wat meer fysieke uitdaging willen. Omdat we niet alleen afdalen maar ook klimmen is naast je ski/snowboard niveau ook een goede fysieke conditie erg belangrijk. Je kunt dit thuis goed trainen zodat je fit aan de start verschijnt. Zo kun je na een klim optimaal genieten van een wel verdiende afdaling.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Herald
Volgend jaar weer!
Het was de derde keer op rij dat we in november met Michiel en Gijs-Jan meegingen. Deze keer voor het eerst naar de Stubaier gletcher (hiervoor naar Hintertux). Deze keer niet alleen training op en naast de piste, maar ook een mooie tourtocht naar de Pfaffenkogel. Bedankt mannen, het was weer prachtig!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!