Freeriden en off-piste met de hele familie

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Zijn jouw vader of moeder gek van skiën of snowboarden? Wil je met jouw zoon of dochter een bijzondere wintersport trip maken? Met de Freeride Family gaan we met meerdere vaders, moeders en kinderen op pad.


Onder leiding van een ervaren leraar en gids gaan jullie met kleine groepen van 4-7 personen op en naast de piste knallen. We besteden aandacht aan veiligheid, afdaal techniek en tactiek gericht op het freeriden en off-piste skiën en snowboarden.

Vanuit een mooie berghut of berghotel maken we gebruik van liften om toegang te krijgen tot mooie afdalingen. Het programma hangt af van het niveau van de groep en de sneeuw- en weercondities maar heeft altijd een logische opbouw. We leggen uit, geven voorbeelden, coachen op afdaaltechniek, rijtactiek en leren je vaardigheden die je kunt gebruiken bij een (lawine) ongeval. Bovenal wordt het een gezellige trip, maak je nieuwe vrienden en beleef je nieuwe avonturen.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Pieter
Ik kom zeker terug !
Bedank Gijs-Jan en Vincent ! Super training gehad afgelopen week in Hintertux. Aan de hand van kleine oefeningen stap voor stap werken aan een betere techniek. Voor mezelf al na 2 dagen een verbetering van 200% ! Veel leren, veel kilometers maken. En met een goed oog voor motivatie en veiligheid. Op tijd en stond lekker pauzeren in het restaurant met een gezellige babbel en het delen van kennis. Mij mag je zeker terug verwachten !
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!