Off-piste skiën en snowboarden vanuit de lift

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

‘Lift-Access’ freeriden is de meest eenvoudige manier om toegang te krijgen tot mooie, onverspoorde afdalingen. We gebruiken de lift om hoogte te winnen en vaak is de start van de afdaling in buurt van een bergstation.


Een kleine traverse of een korte klim brengen je dan in een nieuwe omgeving. Weg van het pistegebied en al die andere freeriders.

Tijdens de Freeride programma's, skiën en snowboarden we varianten rondom het wintersportgebied. Onder leiding van een ski- of snowboardgids worden er verschillende bijzondere afdalingen gemaakt. Het afdalen van vette lijnen staat centraal. Er is ruime aandacht voor techniek, tactiek en veiligheid. We coachen op afdaaltechniek, rijtactiek en leren je vaardigheden die je kan inzetten bij een (lawine) ongeval. Het dagprogramma hangt af van het niveau van de groep en de sneeuw- en weercondities.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Peter
Veel geleerd op een leuke manier
Off-piste Training in Hintertux 11-15 april 2018; een geweldige ervaring. Met een leuke groep en een fantastische leraar (Roderik) iedere dag intensief aan de slag geweest. Veel geleerd, veel geskied en ontspanning daarna. Een prima combinatie van oefenen en praktijk ! Heb genoten, wil het weer doen!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!